BALKONGER

Är det något jag älskar så är det gamla hus & balkonger. När jag är i en annan stad exempelvis London, Madrid, mfl så tittar jag alltid efter balkonger & vackra byggnader & så tar jag typ 40 kort... Palma var inget undantag, Palma råkade nämligen ha mängder med vackra balkonger så jag klickade mest hela tiden när vi promenerade där. Det är som att gå i en film. Underbart! 
Efter shoppingen blev det en sen middag på en italiensk restaurang, supergott & båda blev mätta & nöjda. Lite konstigt att äta kl 21.30, det är man inte van vid.. Men det är verkligen mysigt att äta vid havet när solen går ner vid den tiden :) 
Nu ska jag sova, är dödens trött. Kevin ska kolla klart matchen, Tyskland mot Algeriet. Heja Algeriet tusen gånger om, ut med tyskarna nu snällaaaaa! 
Men eftersom jag hejar på Algeriet så kommer dom åka ut, den oturen har ju förföljt mig under hela VM! 
God natt. 
Allmänt | | Kommentera |

FÖREVIGADE PÅ EN BIT PAPPER

Goooo kväll allihopa :)
Pjuh, vilken eftermiddag & kväll vi haft. Det har varit så varmt idag så det är nääästan så man längtar hem till lite svenskt ösregn... ;) nä, skojar bara! Men en svalkande dusch när som man behöver hade absolut inte vart fel när det är 30 grader. 
Anyway, vi gick i en hel del butiker men jag handlade ingenting. Kevin köpte shorts, linne mm. Däremot satte vi oss tillsammans & lät oss bli förevigade på ett bit papper av en kille som var grym på att teckna :) det var lite lusigt att sitta där bland folk för många stannade & tittade på oss, sedan på teckningen & sedan tillbaka på oss igen & så skrattade dom. Vi fick inte se något alls av själva tecknandet så vi trodde verkligen att vi skulle se fula ut, haha. Men det var inte så farligt! Dock är det inte så likt, samtidigt som det är det, fast ändå inte. Äsch, kul grej iaf & jag är mest glad att han inte gjorde mig rund som en boll.. Hehe. 

Allmänt | | Kommentera |

LUNCH & KVÄLLENS PLANER!

Idag valde vi att sola 09.15-15.00 utan att göra avbrott för lunch. Vi är lite för glada för att sola & bada så lunch känns så himla onödigt då man måste klä på sig, packa ihop & ge sig iväg för att äta. Istället bestämde vi att ta en sen lunch strax efter 15 & sedan direkt göra oss i ordning så vi kan åka in till Palma & shoppa hela kvällen när det är någon grad svalare. Sen avslutar vi med middag sent på en restaurang i Palma innan vi åker tillbaka till hotellet :) Spanjorerna själva går alltid sent ut & äter, de brukar gå ut mellan 21-tiden & midnatt, så vi kommer smälta bra in i mängden ikväll ;) 

Till lunch blev det bara 2 små tapas rätter, bröd med vitlökssmör, oliver & en het gryta med stora räkor i kokande olja med vitlök & chili i. Vi blev knappt mätta men det är skönare att shoppa om man känner sig lätt! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp