Se fjärlisvinges slag, i alla himmlar fara

Denna måndag, denna sista februaridag år 2016 fick ett väldigt väldigt tråkigt slut. 
Josefin Nilsson är död. En för mig otroligt stark röst & begåvad kvinna, sångerska & skådespelerska. Jag hade inte en susning om att hon var sjuk. Beskedet som nådde mig så fort jag öppnade upp Facebook i lugn & ro här hemma ikväll gjorde mig väldigt ledsen. Det är tragiskt när någon offentlig person går bort & än så länge har 2016 tagit allt för många celebriteter & alldeles för tidigt dessutom. Men Josefin blev bara 46 år. 46. Då har många bara levt ett halvt liv & har lika mycket kvar. 
Det är för min egen del det sorgligaste beskedet i år för jag förälskade mig i henne redan när jag var ganska liten & jag hörde Älska mig hemma för första gången. Hennes heshet & hennes känsla i rösten fångade min uppmärksamhet redan där & då & när hon sedan gjorde rollen som Svetlana i musikalen Chess tillsammans med Helen Sjöholm, Anders Ekborg & Tommy Körberg 2002, så blev jag ännu mer förtrollad av henne. 
Detta kom som ett hårt slag i magen. 
Vila i frid Josefin. Allmänt | | Kommentera |

FALAFEL

Äntligen hemma! Har haft en jättebra måndag fram till 14-tiden, då fick jag massa huvudvärk & blev dödstrött... Så därför är det gött att äntligen vara hemma. 
Har inte gjort så mycket, slängde ihop lite mat & gjorde matlådor. Vegetarisk mat är inte alls krångligt & verkligen inte mindre gott än annan mat. Har precis mumsat i mig en portion sallad med falafel & min egna sommarsås & det var sjukt gott. 

Förresten! Filmen Zootropia som vi såg på bio igår var helt fantastisk! Sjukt rolig, bra handling & passar vuxna såväl som yngre. Fast den kändes nog ändå liiiite mer för oss lite äldre faktiskt. Tror inte de små förstår humorn, men de kommer så klart gilla den ändå. Det var dessutom bara vuxna på bion igår + några pojkar. Alla skrattade genom hela filmen så den fick nog högt betyg av samtliga :) Allmänt | | Kommentera |

SUSHIJag & min kollega tog precis tag i saken och hämtade sushi till gänget. Så gott. Lätt det topp 5 godaste jag vet. Mums mums mums. Fick dessutom en lyckokaka med orden "Det är förvånansvärt hur lätt du övervinner alla hinder!". Spännande. Får hoppas det stämmer :)
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp