PLANERAR

Go kväll! 

Denna dagen har varit bättre men känner mig inte bra, bör dock orka jobba imorgon så ska känna efter när alarmet har ringt. 
Har kollat igen alla de avsnitt av Mandelmanns gård som jag missat & samtidigt så har jag ritat upp grönsakslandet som jag har ansvar för & jag har räknat ut allt som behöver inhandlas osv. Ingen kraftansträngning alls, ändå känner jag mig så trött. Men allt hostande gör mig trött. Hoppas jag får sova någorlunda bra inatt i alla fall. 

Allmänt | | En kommentar |

SISTA FEBRUARI 2017

Hej! 

Nu har det äntligen vänt, min förbaskade förkylning. Febern är borta men jag snorar som en tok & hostar en hel del, men så brukar det ju alltid vara ett par dagar efter att det värsta släppt. Känner mig inte frisk men hinner jag bli lika mycket piggare tills imorgon som jag blev till idag så kan jag äntligen återvända till jobbet igen! 

Dricker varm choklad för tillfället & hämtar massor av inspiration till mitt trädgårdsland som jag tänkte göra i ordning nu i mars ❤

Allmänt | | Kommentera |

RÖDA MATTAN

Har det undgått någon att det var Oscarsgala inatt? Nä. 

Jag såg den inte då jag låg däckad hela natten, vilket var väldigt skönt & behövligt dock. Men jag har haft all tid i världen idag att gå igenom alla vinnare & bäst av allt - alla vackra klänningar, smycken & håruppsättningar! Har hittat mina favoriter & de kommer här. 

Och vinnaren enligt min smak är definitivt Kate Bosworth som satte allt!! Klänningen är himmelsk, smyckena är som pricken över i:et & frisyren, oh my god. 


Min tvåa är Emma Stone som är så otroligt vacker. Jag är svag för rödhåriga personer & Emma är inte något undantag. Den guldiga klänningen som dessutom andas 20-tal klär hennes hudton & hårsvall perfekt & jag önskar varje år att fler skulle välja klänningar och styling inspirerat från just 1920-talet. 


Alltså hej 20-talet, jag älskar dig! Olivia Culpa bär en magisk klänning. Klänningen för sig är helt klart min favorit i år, men jag ser till helheten & då blev det en tredje plats istället. Hade velat se en frisyr från 20-talet också, i så fall hade Olivia varit nummer 1! 


Lika svag som jag är för rött hår är jag för röda klänningar. Ginnifer Goodwin bär en ljuvlig skapelse. Känner att något saknas, men vet inte riktigt vad. Men Ginnifer är otroligt fin!


Sist ut är Ava DuVernav i en vacker grå klänning med spets. Älskar den! Håret däremot hade jag helst gjort något annat med, är inte förtjust alls i flätorna. Det ser för hårt ut. 

Oscarsgalans vackraste smycken bar utan tvekan Charlize Theron. Ljuuuuuvliga!

Allmänt | | Kommentera |
Upp