EN PERFEKT SÖNDAG

Sådär, då har en av de bästa dagarna på kanske hela året i Sverige övergått till kväll. Wow vilken dag. Jag har absolut ingenting att invända på. First of all vädret?! Magiskt. Har gått runt i shorts och linne och svetten har runnit. Vi hann hur mycket som helst i trädgården och nu börjar den ta form på riktigt inför sommaren. Sommarkänslan är helt klart där. Jag har absolut jord under naglarna, i näsan, i håret osv men inte ens det stör, allt är bara så härligt idag. Nu har vi en lagom stor brasa att tända på valborgsmässoafton också, jippie! Kevin har kapat alla träd och buskar och jag har släpat allt varför jag har rivsår över armarna, men vad gör det.
 
 
 
 
Hela 10 000 steg samlade jag på mig i trädgården och trots det gick jag ändå en promenad efteråt som jag inte ville skulle ta slut någonsin. Den gav mig så oerhört mycket energi så jag gick hela 8,6 km och kände mig superstark hela vägen. Magiskt. En magisk dag idag, helt klart. 
 
 
Nu hann klockan springa iväg och jag måste skynda mig att göra matlådor, duscha osv, så vi hörs imorgon igen. Då väntar en händelserik måndag och en mycket händelserik vecka. Ser så mycket fram emot den! Haaaaaaaaade!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp