A HARD WORK WORK/CRETE

Jag ÄLSKAR mitt jobb :D
Ville bara säga det, hihi!

Btw, sista pengen från Arbetsförmedlingen/Försäkringskassan kommer på fredag.
Då blir jag ytterligare några tusenlappar rikare ! :D
Och HasslöPhille, Kevin & jag pratade om att åka utomlands till hösten, förmodligen till UNDERBARA ÄLSKADE Grekland - Kreta! :D
Och det hade varit så jäkla roligt, så funderar lätt på att göra det! :D Ta någon sista minuten, lite billigt & åka :) Har ju 8 semesterdagar jag kan ta ut om jag vill, & Phille ville åka efter hans födelsedag i början av Augusti & det är då vädret är som BÄST i Grekland! :D
Hihi, får aldrig nog av greece!
Hoppas alla kan! :)
Och man får ju passa på att resa mkt & se lite av världen, innan man får fast jobb & små skrikande bebisar ;) Som alla vuxna säger till mig, haha :) "Du är så ung & har hela livet framför dig. Stressa inte, res mycket & ta lite olika jobb & lev lite fattigt innan du fastnar på ett fast jobb för resten av livet, skaffar hund, barn & villa. Se till att leva ut & resa mycket innan dess". True true!

Allmänt | | Kommentera |

30 JUNI 2010

Godmorgon sista Juni..
Depp? Mja, det är ju en dag närmre jul liksom..snön, kylan.. Vill helst pausa tiden en varm sommardag & leva i den dagen hela året :)

Idag är jag på liiiite bättre humör, det börjar ju närma sig helg nu ;) hihi!
Så skönt det ska bli i helgen, då ska jag seriöst ligga utslagan på gräset & sola i timmar!
Jag ska bli så brun & fin, & så ska jag leka med mina underbara syskon & bara ta det lugnt & bäst av allt ... SOVA till klockan 9! :D

Idag fyller Svärmor Lotta år! :D Grattisgrattis!
Så därför ska jag vidare till Hasslö efter jobbet idag, för vi ska fira henne :)
Och förhoppningsvis är vädret bättre då med ! :D

Hmpf, matchen igår, Spanien vs Portugal! Vad tyckte ni?
Jag hejade faktiskt på Portugal, eftersom alla andra tycks heja på Spanien. Men så förlorade dem :/ På ett offside mål, & fick dessutom en spelare utvisad för INGENTING?!
Var det någon som kunde se vad som hände? Den spanska killen bara slängde sig & typ skrek "Aj, mitt öra".
Men ingen kamera kunde se om han faktiskt fick sig en smäll eller inte? Wierd. Hatar när spelarna filmar, jag HATAR när de drygar med byten de sista minuterna av matchen, när de drygar med utsparken, korta passningar osv bara för att de leder & inte vill att motståndarna ska hinna göra mål! Det är fult & osportsligt! Usch!
Menmen, nu vann Spanien & det var ju kul för dem :) Men jag hejar nog på Brasilien ändå :) Bara inte Tyskland vinner så är jag glad :) höhö!

Idag är det inte alls mkt patienter! :O Men det är bara för att det är sommar, säger personalen här.
Så, patienterna blir automatiskt inte sjuka på sommaren? Märkligt det dära.. ;)

Allmänt | | Kommentera |

Idiot

Lars-as är en arrogant, elak & egoistisk skitstövel som tror att han äger hela världen.
Här kommer han hem från en utekväll med en kompis, när Mamma, jag & Kevin sitter i vardagsrummet & ser på fotbollen, med bara 15 minuter kvar & så säger han "Byt kanal, jag vill inte se den skiten".
Så sitter han med sin jävla dator i knäet & kollar inte ändå.
Jävla egoist! Tror att han kan komma hem & bara tala om vad vi får & inte får titta på!!!!!!!
Så nu blev vi tvungna att gå ut på mitt rum & stackars mamma får inte se klart matchen som hon så gärna hade velat se. Hon hejar ju på Spanien...

Idiot. Nu var det sagt!
Allmänt | | Kommentera |
Upp