408 950 STEG

Idag är sista dagen för min challenge där jag hade som mål att gå minst 30 minuter om dagen i 1 månad. Och jag har levererat! Jag har missat några dagar av förklarliga skäl men kompenserat genom att träna 2 gånger vissa dagar istället, vilket också syns i statistiken även om några dagar gick förlorade. Är så nöjd och jisses så bra jag mått! Som vanligt kommer jag fortsätta traska för det ger verkligen en daglig dos med så mycket positivt som inte går att få tag i på annat sätt. 
 
 
Kvällens promenad utspelade sig i konstant regn. Regn regn regn. Jag var dyngsur efter halva rundan och mörkt som natten var det också. Men jag gick ändå 6 km och jag ångrar det inte alls! 
 
 
Som ni kan se har jag alltså gått (men klockan på mig) 408 950 steg på 1 månad. I snitt går jag 13 191 steg om dagen. Det är bra! Med tanke på att jag är fastkedjad vid en dator på jobbet så är det väldigt bra. 
 
 
Jag har alltså tränat (promenerat) 169 km på 25 dagar, vilket i snitt blir 6,7 km per dag. Det är också ett bra resultat! Nu ska jag bara vänta ut kroppen som befinner sig i hormonell obalans at the moment varför jag har en del vätska i kroppen, sen ska jag ta mina mått när hormonerna är normala igen. Annars blir det missvisande. Samlar ni också på er rejält med vätska när ni har mens? Jag kan gå upp 4 kg i vikt i bara vätska och huden spänner framför allt om vader, ben, höfter och magen men även halsen. Så obehagligt, haha. 
 
Summan av detta är att jag ska fortsätta mina promenader. För det är då jag mår bra, vintertid! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp