EN MÖR DAG

Vilken pärs, dagens besök på IKEA. Jag är inte förtjust i IKEA alls men jag måste då säga det att när man letar efter smarta & billiga förvaringsmöjligheter så är de riktigt duktiga. Vi har enbart köpt inredning till tvättstugan & vi ville inte inreda tvättstugan snyggt utan snarare smart. Så vi har köpt simpla men användbara möbler dit. Vi är mycket nöjda! Men det tog på krafterna att lägga så många timmar där inne & sedan 2 timmar på Modehuset där Kevin handlade en del & jag ingenting, så nu pulserar det i mina vader & benhinnor, usch. Hade inte de vänligaste skorna på mig om man säger som så.
När vi kom ca 20.00 så skulle jag "bara" kolla till potatislandet ifall de växt till sig & möttes då av en vidrig syn i form av määäängder med mördarsniglar. Så vi spenderade de första fyrtiofem minuterna efter att vi kom hem med att plocka sniglar. Och det är något som står högt upp på min lista över det äckligaste jag vet. Fy f-a-n rent ut sagt på svenska. USCH!
Så nu sitter vi i soffan & kollar EM & njuter av körsbär & varsitt glas god rosé. Det har vi gjort oss förtjänta av idag. Efter matchen blir det sängen så det snart är morgon igen så vi kan börja sätta ihop grejerna vi köpte idag & montera fast i tvättstugan. Tjoho!
Så god natt på er :)

 

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp