BRÖLLOPSTANKAR

Så har vi varit på den sista platsen som står som en värdig kandidat för vårt bröllop. Vi har således 2 magiska platser på landet som vi inte vet hur vi ska kunna välja mellan. Den första platsen vi besökte är helt förtrollande utomhus, vi är omringade av åkrar, ängar och skog. Dessutom har vi större yta och ingen i närheten som kan komma att störas av vår dag. Själva platsen för vigseln är magisk.
Men plats nummer 2 har fler fördelar ekonomiskt, det ingår så mycket extra i priset och själva huset är så himla fint. Platsen likaså, även om den inte riktigt är lika förtrollande som plats nummer 1. Dock får vi både ängar, åkrar, skog och hav där... Däremot finns det en regel om att det ska vara tyst redan klockan 01.00.. och det är där det skaver rejält för vår del... Så, hur väljer man? Hur sjutton väljer man? 
 
 
 
 
Sen har vi nästa bekymmer. Båda platserna har endast rum för 50 gäster. Och då är det på snudd till att bli för trångt. Alltså får vi inte rum med alla som vi tänkt bjuda. Så hur tusan väljer man bort?
Vi har bollat fram och tillbaka och lagt upp så många förslag så vi nästan blir tokiga. Men vi har båda kunnat konstatera att det är från min sida av släkten som det måste göras nedskärningar, eftersom min släkt är så mycket större än Kevins. Men det är verkligen inte lätt att välja bort.... Jag vill ju ha alla där på vår stora dag. Men hur vi än vrider och vänder på det, så är det 10 personer som vi måste välja bort. Inte kul alls...
 
Om vi bortser från dessa bekymmer så ser vi båda fram emot den dagen så himla mycket. Kan fortfarande knappt förstå att det är på riktigt! 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp