CHAMPAGNEPROVNING

Vilken trevlig kväll vi har haft! När vi kom kom fram till mamma och Magnus place så fick vi vänta tills champagnen var poppad, sen fick vi komma in till våra platser. 
 
 
På bordet fanns ett underlägg över Frankrike med markerade områden, bl a området champagne. Vi fick 4 glas och skulle rangordna vilka vi tyckte mest om osv. Jag är tokig i Moët och kunde identifiera att det var Moët i glas nummer 2. Det roliga var att de hade lurat oss lite och slängt in ett vanligt Brut som glas nummer 3 och galet nog så var det en av favoriterna, haha. Ingen av oss kunde identifiera det som en blinding men däremot tyckte alla att den utmärkte sig eftersom den var sötare och betydligt krispigare än de andra sorterna. Kul luring! 
 
 
Det var Gula änkan i glas nummer 1 och Bollinger i glas nummer 4. Jag hade hoppats på att hitta en ny favorit men Moët går inte att besegra, så är det bara!
 
Efter provningen högg vi in på otrolig tapas som vi smaskade på mer eller mindre hela kvällen. Därefter tog vi bussen hem vid halv elva. Tack för en supermysig och rolig kväll! 💛
Allmänt | |
Upp