TJUGONDE SEPTEMBER

Det gick inte så bra hos tandläkaren... Tanden var inte redo för att rotfyllas utan de borrade och höll på en stund och la sedan något typ av inlägg i tanden som var inflammationshämmande och lugnande för tanden. Sen fyllde de igen tanden för tredje gången och nu ska jag dit igen om 1 månad, suck. Jag aaavskyr ju att gå till tandläkaren så det känns som ett bakslag, samtidigt är jag tacksam att de hjälper mig, men men. 
 
Jobbade till strax före 15.00 och det är inte något som jag tycker är särskilt gött, att jobba hemma alltså. Jag är alldeles för social och vill vara där det händer. Det är gött i några timmar att sitta hemma sen är det inte det längre, hehe. Tack och lov hade jag badminton med syrran efter jobbet så då fick jag göra av med min energi där! 
 
 
Min klocka registrerar det mesta som aerobic? Haha. Så underligt. Det är bara cykling som den brukar pricka in, och en vanlig promenad då också förstås, men mina powerwalks registreras alltid som aerobic eller löpning. 
 
Efter badmintonen åkte jag hem och gick sedan en promenad på 30 minuter, detta för att få min dagliga promenad men också för stegens skull. Träffade på ytterligare en orm idag, en vacker kopparorm, ganska stor ändå. 
 
 
Nu har jag suttit i ateljén en bra stund och påbörjat en tavla som jag haft i huvudet länge. Det är något helt nytt, som jag inte testat på tidigare men tycker ändå att det gick ganska bra. 
 
 
Som sagt, något annorlunda. Jag vet inte vad min kropp går igenom just nu men jag har varit alldeles svullen i flera dagar och mina ögonlock är också alldeles svullna? Kevin påpekade också att de är svullna... Har inga andra besvär, så som att det kliar eller liknande utan är bara väldigt svullen generellt. Obehagligt. Så nu ska jag varva ner till Downton Abbey. Natti natt! 
 
 
 
Allmänt | |
Upp